Heeft u een vraag of wilt u een rondleiding plannen? Gebruik 1 van de formulieren op onze contactpagina!

Neem contact op met De Kinderopvang in Oosterhout

Wilt u meer weten over ons kinderdagverblijf of over buitenschoolse opvang? Wilt u een rondleiding plannen of een bel afspraak maken om uw vragen in alle rust met ons door te spreken? Neem dan contact met ons op via het contactformulier op deze pagina.

De Kinderopvang

Van Duivenvoordestraat 5A
4901 VT Oosterhout NB
0162-466622
administratie@dekinderopvang.nl
Routebeschrijving


Openingstijden

Maandag t/m vrijdag
6:30-18:30 uur
Voor vragen over uw kind, de groepen, afmelden etc.) zijn wij bereikbaar via ons ouderportaal of per telefoon 0162-466622

Bereikbaarheid administratie 
Voor al uw vragen over plaatsing, overeenkomsten, facturen etc. kunt u ons mailen op administratie@dekinderopvang.nl. U kunt ons in de schoolweken telefonisch bereiken op maandag t/m vrijdag op telefoonnummer 0162-466622 (optie 1) tussen 9:00u en 13:00u. Op maandag en dinsdagavond zijn wij dan ook bereikbaar tussen 19:00u en 21:00u.

Wanneer u liever buiten deze tijden telefonisch contact met ons wil kunt u ook een bel afspraak maken per mail.

In schoolvakanties (regio zuid) is de administratie gesloten!
Stuur ons uw vraag

Rondleiding aanvragen

Vanwege de wachtlijst voor de NSO op maandag, dinsdag en donderdag plannen we tot en met 1 mei 2021 geen rondleidingen in voor deze opvangvraag. Bent u wel geïnteresseerd in NSO op deze dagen dan kunt u de naam, geboortedatum en school van uw kind(eren) aan ons doorgeven via dit formulier. Wij informeren u zodra er weer plaatsingsmogelijkheden zijn.