Bel voor een vrijblijvende kennismaking! 0162-466622

De stamgroepen van De Kinderopvang in Oosterhout

Bij De Kinderopvang worden de kinderen opgevangen in horizontale groepen.
Hieronder vindt u een overzicht van de verschillende stamgroepen die we bij De Kinderopvang hanteren:


Klein Duimpje en Benjamin

Op Klein Duimpje en Benjamin worden kinderen van 0 tot 2 jaar opgevangen. De groepen bestaan uit maximaal 14 kinderen.

Lees Meer

 

Roodkapje, Draak en Fakir

Op de groepen RoodkapjeDraak en Fakir worden kinderen van 1 tot 3 jaar opgevangen. Roodkapje en Draak bestaan uit maximaal 14 kinderen. Fakir uit maximaal 11 kinderen.

Lees MeerLangnek en Kabouter KDV

Op de groepen Langnek en Kabouter KDV spelen kinderen van 3 tot 4 jaar. Deze speel- en leergroepen richten zich op een soepele overgang naar de basisschool.

Lees Meer

Kabouter BSO en Reus

Kabouter BSO en Reus bieden opvang aan kinderen van 4 tot 12 jaar.

Lees Meer
 


Referentie:
Onze drie kinderen gaan altijd met veel plezier naar De Kinderopvang! Onze twee oudste gaan naar de BSO. De jongste gaat drie dagen per week naar De Kinderopvang. Er wordt veel energie gestoken in hun ontwikkeling, zowel lichamelijk als mentaal. Daarnaast kunnen de kinderen heerlijk spelen en knutselen met hun leeftijdsgenootjes. Als werkende moeder is het ook erg fijn om te weten dat de kinderen eenzelfde “opvoeding” krijgen als thuis.
De flexibiliteit van de opvang en openheid van de leidsters vind ik persoonlijk altijd erg prettig. Het team bestaat uit leuke, enthousiaste en kundige meiden die het allerbeste willen voor de kindjes en dat zie ik dan ook dagelijks terug in hoe mijn kinderen op de leidsters reageren. Ik ben ontzettend tevreden en ik kan De Kinderopvang dus ook van harte aanbevelen!
Wendy van Arendonk (moeder van Owen, Aidan en Avery)

Referentie:
Wij hadden snel kinderopvang nodig, bedankt dat wij zo snel welkom waren!
Zo fijn dat jullie onze kinderen in zo’n korte tijd een thuis gevoel hebben gegeven, ze gaan met ontzettend veel plezier en genieten van alles wat er ondernomen worden. We zien Bjorre opbloeien als hij naar draak mag en inmiddels vraagt ook Boyd of hij weer mag (hij had wat moeite met wennen.) Boaz is helemaal wild van de stints, hahaha!
Bedankt! 🙂 Wij gaan echt met een gerust hart naar ons werk wanneer de kinderen bij jullie zijn!
Britta en Ben Leemans