Heeft u een vraag of wilt u een rondleiding plannen? Gebruik 1 van de formulieren op onze contactpagina!

Klein Duimpje en Benjamin

Klein Duimpje en Benjamin zijn babygroepen voor kinderen van 0 tot 2 jaar waar per groep 14 kinderen kunnen komen spelen

 


Voeding en verzorging

In overleg met de ouders maken we een voedings- en dagschema zodat het ritme van thuis zoveel mogelijk kan worden aangehouden. We eten vers fruit, een boterham en kinderen kunnen in de avond ook een maaltijd bij ons gebruiken. We hebben zelfs de kleinste luiers op de groep en ook deze zijn inclusief. De fles of borstvoeding mag u meegeven van thuis.


Ontwikkelingsgericht werken

De Kinderopvang is vertrouwd met Baby Sensory, een methode om de ontwikkeling van baby’s te stimuleren. Op Klein Duimpje en Benjamin spelen we veel met de kinderen op de grond, zingen we liedjes, maken we muziek en doen we activiteiten om de zintuigelijke, motorische en cognitieve ontwikkeling te stimuleren. We lezen boekjes voor de taalontwikkeling en hebben genoeg tijd om lekker te kroelen. We zijn graag creatief bezig en met de kinderen naar buiten gaan vinden we ook fijn.


 

Referentie:
Na een zeer tevreden gevoel over de opvang van onze oudste dochter, hebben we ook voor onze zoon van drie maanden weer voor De Kinderopvang gekozen. Ondanks dat het de tweede is konden we weer gebruik maken van twee wen-dagen. Dit was wederom heel prettig, hij kon wennen, wij konden wennen en de leidsters van klein duimpje konden ook alvast met hem kennismaken.
Het is altijd fijn om te weten dat we allemaal even hebben kunnen proefdraaien. Als verpleegkundige met wisselende diensten en een echtgenoot met een drukke baan waarbij ook onregelmatige werktijden en reizen naar het buitenland voorkomen, maken wij ten volle gebruik van de flexibiliteit die De Kinderopvang ons biedt.
De leidsters zijn altijd bereid om mee te denken en een passende oplossing te bieden mocht het rooster van een van ons op het laatste moment veranderen.
Als wij aan het einde van de dag onze kindjes ophalen zijn zij blij en tevreden. Hoe zij hun dag hebben beleefd kunnen wij weer terug lezen in hun eigen boekjes en via een gesprekje met een van de leidsters. Er wordt altijd open en eerlijk gecommuniceerd, wat wij als ouders erg prettig ervaren.
Marije Cox (moeder van Isabel en Jens)